Noi / Wir / Мы


...astia suntem noi: Anastasia si Mihai.
In urma cu ceva ani am parasit fiecare plaiurile sale natale si ne-am stabilit in Germania. Aici  ne-am cunoscut in vremea studentiei la Heidelberg iar din 2009 "ne-am unit fortele" si am creat o familie fericita si multiculturala. In putinul timp liber pe care il avem preferam iesirile in natura sau calatoriile de tot felul. Ne-am propus sa vedem cat mai mult din lumea asta care ne inconjoara.
Virusul muntelui l-am preluat cu multi ani in urma prin tarile natale. La inceput in tara asta noua am facut iesiri destul de timide. Acum ne-am propus sa reinnodam traditia si chiar am reusit sa recuperam din timpul pierdut.

Site-ul asta ar fi jurnalul nostru de timp liber ... de clipe libere in doi. Nu ne-am gandit la un ghid turistic sau la un fel de wikipedia, e un fel de colectie de trairi personale. Il scriem pentru noi, pentru parinti si prieteni sau pentru toti cei care cauta diverse idei de ture pe munte, mountainbike, alergare sau tot soiul de activitati in... clipele libere.

Uneori suntem prea lenesi sa scriem descrieri amanuntite dar atunci vom compensa cu mai multe poze. Turele prezentate si dificultatea acestora vor fi probabil subiective si recomandam  mult spirit critic. Orice utilizare a informatiilor din blog de catre oricine se face pe propria raspundere ... adica:  "Nu incercati asta acasa!" :)
Traseele prezente pe site sunt parcurse de noi, la finalul fiecarui post o sa gasiti de regula link-uri catre track-uri gps. Poate vrea cineva sa refaca vreo iesire de-a noastra.

Despre ce am facut in ultimul timp mai multe detalii in cutia cu aventuri iar ultimele noutati, pe blog. Pentru comentarii, impresii, intrebari, puteti lua legatura cu noi pe adresa de mail: info[at]clipelibereindoi[dot]com.

Salutare si mult spor(t)!

P.S.: Respectati regulile de COPYRIGHT.