12 septembrie 2017

August Gran Fondo - Odenwald

Salutare! A trecut ceva vreme de cand mai scriu cate o insemnare pe aici. Ca sa nu uit ultima tura de bicicleala din vara asta o sa pun ceva poze acompaniate de cuvinte.

Pentru ca in octombrie urmeaza a doua incercare de a parcurge 100 de mile perpedes, sunt convins ca in septembrie nu ma mai sui pe bicicleta si sezonul pe doua roti l-am cam incheiat. Poate la final de octombrie daca cumva mai vine vreo zi mai calduroasa, poate-poate.
Asadar a venit luna august in care am zis sa fac cu Mihai si Sebi o tura de Odenwald. Pentru ca e terenul meu din jurul casei, am incropit un track bunicel, am stabilit cu baietii o intrunire si am pornit la plimbare.

De dimineata a fost cam racoare dar pe la orele pranzului s-a facut cald si bine. Am avut noroc ca nu am prins o toropeala ca in excursia din Vosgi, a fost bine de pedalat.
Nu mai stiu mare lucru din tura doar ca mi-am uitat banii si mancarea acasa, mi-a fost foame si greu la deal. In principiu nimic nou.

Am intalnit multi biciclisti iar drumul a fost relativ liber. Undeva pe la km85 am poposit la o prajiturica la o cabana. Dupa ce ne-am mai inzdravenit am coborat in viteza pe valea Neckar-ului si imediat am fost acasa.
Concluziile iesiri: mi-a picat lantul de n-ori. Bicicleta e grea si trebuie alta.