13 septembrie 2016

Schimbul de noapte

Ne-am pus sa fugim noaptea. M-am intalnit cu Michael pe la lasarea intunericului intr-o parcare din Pfälzerwald si am pornit sa facem o tura de noapte. Am prins o toropeala cum rar ai ocazi asa vezi prin Germania. Desi noapte, ne-am copt de caldura si dupa vreo 20km am ramas fara apa. Cabanele erau evident inchise, izvoare nu prea sunt, am facut un pic de rationalizare.
Am tot urcat si coborat vreme de vreo 6 ore. Pe la mijlocul traseului a venit salvarea si familia lui Michael care ne-au adus niste apa si ne-a crescut moralul. Am reusit sa strangem 40 de km si am bifat "long run"-ul de noapte dupa ce im primavara mai facusem unul similar. Nu prea am fost in forma exemplara iar a doua zi am avut un fel de intindere la un muschi de pe spate si multa febra musculara. Destul de ciudat.

Mai urmeaza probabil o tura mai scurta de 30k care e in planificare si cam atat pe partea de fugit noaptea. Cred ca la capitolul asta am stans multi km anul asta si nu mai am nici un fel de emotie chiar daca terenul ar fi tehnic. Aici nu e cazul, potecile sunt destul de alergabile.
Pana acum e totul relativ bine si in plan, 15 octombrie si Pfälzer Weinsteig 100 Meilen Ultratrail se apropie. Dupa planul meu nu am ratat decat o alergare lunga, e drept mai e ceva vreme pana atunci dar daca nu apare vreo accidentare sau vreo imbolnavire subita cred ca am adunat ceva sanse sa termin cursa in timpul limita.

Track: https://www.strava.com/activities/698479401
Ceva poze: https://goo.gl/photos/iwJjM186zkdubgwX6