19 iulie 2016

Cu Sebi 40k

Acum doua sambete am stabilit cu Sebi ca tragem o fuga prin Pfälzerwald. Pentru ca amandoi incercam sa ne pregatim pentru proba mare de la WalserUltraTrail ne-am facut planuri mari de "long run".

La 8 dimineata ne-am extras din confortul urban si am pornit pe autostrada aproape goala de peste Rin. Pe drum am infulecat ce am gasit prin brutarii si peste vreo ora eram in parcarea de la Cabana Totenkopf. Echipare, pornit ceasuri si dusi am fost. Daca ne-am fi orientat dupa temperaturi ar fi foat buna o alergare inceputa pe racoare pe la 5.
09.07.2016 - cu Sebi pe Hochberg
Caldura mare, nene. Dupa ce ne-am vaitat trei luni ca a plouat in nestire a venit caldura. In sfarsit. Bine, e destul de anevoios de alergat la peste 30 de grade chiar si prin padure. Dar tot e mai bine decat 6-7 ore de ploaie. Parerea mea.

Ne-am cam chinuit, mai ales pe urcusuri dar cele doua cabane intalnite pe traseu ne-au oferit posibilitatea sa bagam o cola rece si ne-au mai idicat moralul. In cap suna o melodie inventata ad-hoc: "O sa ne topiiiimm!"

Lui Sebi ii place prin Pfalz dar nu a uitat sa precizeze ca el nu e antrenat pentru alergat in desert. Fugim pe niste poteci faine printre bolovani de gresie si petece de nisip. Pini, caldura, amestecuri de nisip si gresie, simtim cum se uzeaza profilul papucilor :)
Pfälzerwald "Ukraine Trail"
Candva am reusit sa parcurgem distanta parcursa si ne-am felicitat bucurosi in parcare. Am aruncat rucsacii in portbagaj si am tasnit pe terasa cabanei. La umbra deasa si bauturi reci altfel arata o sambata caniculara. Lume multa, multi cursieristi de toate varstele de la putoi pana la nenici si nenice de 70 de ani.

Dupa ce ne-am mai revenit bine pe terasa am facut un plan scurt cu privire la ziua de duminica. Asadar vom porni pe la 8 dimineata calare pe cursiere avand ca obiectiv sa pedalam 130km prin Odenwald si Kraichgau numa bine cat sa bifam Gran Fondo pe luna iulie. Obiectiv, staruinta si determinare pe o caldura naucitoare.

La final s-au strans cu mandrie peste 40km si 1900m+. Cea ce pentru o zi torida de vara e remarcabil. Track: https://www.strava.com/activities/635375681

Va continua!