9 mai 2016

Inceput de mai

Ce am mai facut, ce am mai invartit? A sosit caldura, bucurie mare, vine vacanta cu trenul din Franta.

Am mai iesit de vreo cateva ori mai domol la alergare. Am facut pauza la turele lungi din Pfalz sa nu ma inhait cu nebunii si sa fac iara niste vitejii. Peste o saptamana mergem la Vipava Ultra Trail si imi trebuie niste iesiri mai cumpatate. Asadar m-am axat pe imprejurimi si am calarit in lung si lat muntele din fata casei - Reuterberg.
Printre alergari mai scurte am dat niste plimbari suit pe cursiera. Intre timp s-a facut chiar cald si am facut niste excursii faine prin Odenwald. Am ajuns in niste satuce pe unde nu am mai fost niciodata si am descoperit multe locuri noi. Turele le-am gasit la niste cursieristi de pe Strava, le-am pus pe telefon si gata. 

Joi a fost zi libera si in acelasi timp "ziua tatalui" in Germania. Atatia barbati beti pe sate pe aici n-am vazut niciodata :)) a fost foarte tare tura de joi plina de haz. La final am adunat vreo 50km/1000m. 
Fain si cu bicicleta asta de sosea din cand in cand. Nu m-as sui pe ea in fiece zi libera dar asa de alternanta merge. Pozitiv: distante lungi in timp relativ scurt. Acum ca a dat vara peste noi o sa scot de la naftalina si mountainbike-ul care e abandonat prin beci de prin octombrie. Varfurile din jurul casei inca nu le-a vazut... 
Sambata am alergat iarasi pe Reuterberg. A fost cald si bine, s-au facut si pe meleagurile astea pentru scurt timp vreo 25 de grade. Soare cat cuprinde, aer tare incarcat de arome de pini incinsi de caldura.

In rest, pregatim sculele pentru excursie. Plecam pentru cateva zile pe la sloveni si croati. Socoteala de acasa e compusa dintr-o alergare lunga, cateva zile de lincezeala prin Croatia si vizitat ceva orase in care inca nu am ajuns. 

Salutare si multa miscare! revenim cu o relatare :)