8 aprilie 2016

Mai un pic

Salutare! Intre timp s-a instalat primavara dupa niste saptamani de nesiguranta. Nu mai stiam ce vine, ba cald, ba zapada, ba soare, etc. Acum s-a insenimat bine, a iesit coltul ierbii si continuam sa zburdam prin codrii patriei.

Pentru mine e perioada de ajun inainte de ultra. Pana la Vipava 100k au mai ramas vreo sase weekenduri in care mai poat sa fac niste alergari lungi. Planul e sa mai fac inca vreo 4 iar vreo doua finaluri de saptamana sa o las mai moale.
Impreuna cu baietii din Pfalz ne-am adunat sambata trecuta si am mai tras o alergare, de data asta destul de tapana - vreo 40km. Dupa Ultra Petit Ballon, am avut o saptamana niste gripa fina frantuzeasca si am stat inchis in casa. Acum mi-a trecut si am iesit din nou la padure.

La baza traseului ne-am adunat sambata la 8:30 si am pornit in ritm alert. Tura a fost faina, vremea a tinut cu noi si ne-am bucurat de alergare. Am fugit chiar foarte bine dupa un concurs si o saptamana de bolit. Ba chiar pe urcari am tras tare si totul a decurs foarte bine pana aproape de final.

Undeva pe la km35 m-a luat o foame cumplita de imi venea sa imi rod adidasii. Pentru ca nu mai aveam nimic la mine evident ca s-a terminat benzina rapid si ultimii kilometri de abia m-am tarat. Nu am mai vrut nimic doar sa ajung la cabana si sa infulec o prajitura. Dupa vreo 30min cola si prajitura m-au scos din buda, mi-am revenit si am plecat catre casa.
Asa dupa mintea mea, sunt intr-o forma bunicica si sper sa alerg bine la sloveni. Mai sunt cateva saptamani cand mai pot sa lustruiesc un pic forma dar pentru mari imbunatatiri s-au cam terminat socotelile.

Mai multe imagini: https://goo.gl/9enKpQ

Cam asta a fost tot. Continuam. Pana la Vipava a mai ramas un pic...