14 aprilie 2016

Cursiera

Matematica e simpla. Dupa prima si a a doua oara pe cursiera urmeaza evident a treia experienta. De data asta cu o cursiera proprie si personala. Ha! Da, dupa mult timp de gandire am mai pus in beci alaturi de mtb si o bicicleta de asfalt.

Intamplarea a facut sa il cunosc pe Michael, un tip din Pfalz cu care alerg de ceva vreme in echipa. Din vorba in vorba si din km in km de alergare am ajuns la tema biciclete. M-a intrebat daca nu vreau o cursiera pe care el nu o foloseste, el avand vreo 5 (!), am acceptat imediat, am batut palma is gata sunt posesor.
A doua zi dupa achizitie am iesit la o tura de recunoastere prin jurul casei. Bicicleta e faina, arata ca scoasa din magazin. Desi are vreo cativa ani nu a fost folosita decat vreo 400km. Deci ce sa mai zici... super! Din prima clipa m-am simtit foarte bine pe ea fara nici un fel de emotii. Chiar am avut un noroc chior, dimensiunile se potrivesc de minune.

Acum nu stiu detalii tehnice si nici nu sunt pasionat de ele. Echiparea e Campagnolo si cam atat. Ideea e sa fac o tura-doua pe luna sa mai fie un pic de alternativa la alergat. Ca intotdeauna cate o schimbare te mai scoate din monotonie.
Duminica am rupt usa si am dat o raita prin paduri. M-am dus ca vijelia pana la un prieten in Haag, un sat aflat la vreo 16km iar de acolo am pedalat pana la Neckar, am mai urcat niste pante iar dupa vreo 2 ceasuri am ajuns acasa.

Faina senzatia, distante lungi in timp relativ scurt. Am avut vreme faina cu mult soare si fara prea mult vant. Concluzia e: super tare, de abia astept sa vina caldura :) 

Salutare si mult spor(t)!