6 martie 2016

41km si alte noutati

Am mai tras intre timp o alergare lunga. Am dat sfoara in tara dar nu a gasit nimeni timpul si cheful necesar sa alerge vinerea. Asadar ma regaseam intr-o zi de vineri pe la 10 in parcarea clasica de langa localitatea St. Martin din Pfälzerwald.

Cu cateva zile inainte am cautat sa mai lungesc tura pe care o fac de obicei si in acelasi timp sa mentin continutul de poteca peste 95%. M-au ajutat baietii de la Landau si un app instalat pe telefon. De la feciorii astia am luat un track pe care l-am pus pe mobil si... da-i bice!
Cu ocazia asta am mai descoperit o poteca pe care nu o stiam
Am tras tare pentru ca de dimineata ma lalaisem indelung pe acasa si eram cam in intarziere. Startul l-am dat la 10:30 iar in planul zilei mai era inclusa si o vizita la Landau pe orele 18. Vremea a tinut si de data asta cu mine, frig dar macar senin si mult soare. Pe varfuri a fost chiar caldut, in vai destul de frig.

Nu a fost ziua mea cea mai buna. Pe unele portiuni m-am tarat. Am avut si momente bune unde am tras tare, la final m-am incadrat perfect in timp. Am reusit un 41km si 2000m+, foarte tare pentru o vineri care nu anunta mari aventuri. Track: http://www.strava.com/activities/503114937
Pe culmi e inca iarna bine
Pe la 17 am fost gata, m-am scnimbat si am tasnit cu masina pana la Landau. Prezentarea a fost foarte faina. Tipul e american si stie sa isi vanda marfa. E vorba de un concurs care se tine in Utah cu start in Grand Canyon. Daca are cineva chef  de un ultra in etape prin desertul american si niste bani seriosi ca taxa de participare ii gasiti pe oameni aici: http://g2gultra.com/

Pe noi ne-au cucerit. Catva baieti din echipa isi fac chiar planuri serioase sa participe la editia 2017. Si pe mine m-ar tenta dar pe acolo am mai fost si daca tot dau o caruta de bani as vrea sa mai vad si altceva. Lumea e mare si timpul scurt :) In rest, jos palaria! Un concurs special.
Prezentare The Grand to Grand Ultra la landau Running Company
La prezentare a fost invitat special Lahcen Ahansal. Pentru cine nu a auzit de omul asta, pe scurt, a castigat de 10(!) ori Marathon de Sables. Iar concursul cu pricina se cheama doar asa, e de fapt o cursa in 6 etape de vreo 230km. acum ca am pus mana pe el, m-am lamurit: omul e la fel ca noi construit din carne si oase. Deci teoretic, orice e posibil :) 
La Landau Running Company impreuna cu Lahcen Ahansal
In rest a mai sosit o veste mare, mare, mare! Voi lua startul la Pfälzer Weinsteig 100 Meilen Ultratrail. Am primit nesperat un loc la start. La concursul asta pot sa ia startul doar 50 de oameni iar selectia se face cu CV si din alea, ca pentru un job. Pe scurt date tehnice: la mijlocul lui octombrie, 168km cu vreo 5600m+, la fiecare 30km un punct de alimentare, cut off 34 de ore, start la 7 dimineata, melodie de finisher (aleasa de mine in caz ca ajung la final): AC/DC - Hells Bells... cam atat :)
Prin urmare cam asta o sa incerc sa alerg in 2016:
Salutare si mult spor(t)!