27 ianuarie 2016

34km/1700m+

In urmatoarele saptamani merg la ceva curs de perfectionare. Actiunea are loc in weekenduri si asta imi cam da peste cap planurile de alergat. Voi avea cateva vineri libere iar alergarile lungi din ianurie-februarie se vor reloca vinerea.
Prima vineri tocmai ce s-a scurs cu o alergare in Pfalz de vreo 34km si 1700m+. Pe scurt, am dat sfoara in tara iar de la Landau Running Company a venit Richard cu care m-am intalnit pe la 10 langa o cabana din Pfälzerwald.

A fost un frig de crapau pietrele, probabil am prins cea mai friguroasa zi din iarna asta. Cel putin asa sper eu. In vai a fost ceata si frig iar pe creste si varfuri am scapat ce ceturi si am avut parte de soare. Alergarea a fost o succesiune continua de suisuri si coborasuri incercand sa cumulam cat mai multa diferenta de nivel. Pe varfuri nu ne-am bucurat de soare decat cateva minute.

Pentru ca a fost vineri nu am intalnit prin padurile astea nici tipenie. Un singur pensionar care facea o plimbare in preajma varfului Kalmit a si o trupa de metebisti pe un alt varf au iesit din tipare.
Pe final am fost destul de in forma si prea m-am resimtit. Dupa ceas am fugit 1700m+ iar asta a dus la niste discutii cu oameni care cunosc bine locurile. Se pare ca altimetrul de la fenix3 mi-a bagat vreo 100m in plus dar lucrurile nu sunt foarte clare. Se planuieste realergarea traseului spre a dezvalui misterul :)

Planul pentru urmatoarele saptamani e destul de clar. Urmeaza alergari lungi de anduranta si din cand in cand o sa incerc sa fac niste intervale pe muntele din fata casei.
Poze: https://goo.gl/0hgzdZ

Salutare si multe clipe libere!