19 decembrie 2015

Weekend in Odenwald

In weekendul trecut ne-au vizitat Dana, Mihai si Sebi. Noi baietii am fost pusi pe treaba si ne-am fixat weekendul in jurul a doua alergari. In prima zi urma sa fugim peste multe catre Heidelberg iar duminica de dimineata aveam in plan o tura catre Neckarsteinach.

Dupa ce am stat la povesti politico-istorico-stiintifice cu Sebi pana la 3 dimineata, noaptea s-a scurs instant. Pe la 9 au sosit Dana si Mihai. Cafele, povesti, echipare si am pornit la alergare. Planul era sa urcam pe poteca pana sus pe Königstuhl, muntele casei in Heidelberg, iar de pe varf sa coboram in orasul vechi. Intoarcerea o vom face cu tren sau autobuz.
Cu Mihai si Sebi pe Königstuhl (Odenwald)
Asa am si facut, peste vreo doua ore, 14km si cam 700m+ eram in targul de Craciun din Heidelberg. Aici am facut un pic de senzatie stand la un vin fiert in pantaloni scurti. Cred ca primaria ne-ar fi putut angaja pe post de clovni. Dupa vin fiert, steak si clatite am pornit catre gara si am fost repede acasa.  Seara o petrecem la crasma greceasca din vecinatate. Mancare buna, povesti si degustari de vinuri.

Duminica din nou trezire grea. Cafele si mic dejun. Ca sa nu scada moralul plecam devreme la alergare. Planul e sa urcam pe varful din spatele casei si sa o luam catre Dilsberg si Neckasteinach. Intoarcere in alergare pe versantul opus.
In Neckargemünd. Final eroic
Ne-a iesit si alergarea asta foarte bine, am strans si azi 16 km, vreo 600m+ si niste mere dintr-o livada. Oamenii astia nu culeg merele de prin pomi iar fructele raman acolo atarnate pana tarziu in iarna. Mie chiar imi place, ma mai salveaza de foame la cate o alergare.

Weekend fain, sportiv si petrecaret cu lume buna si vreme primavaratica. Cum zice vorba batraneasca de prin partile Californiei: work hard, play hard.

Salutare si mult spor(t)!