13 decembrie 2015

Landau Running Company - doza de motivatie

Am tot iesit cu baietii astia la alergat. Am inceput acum vreo 3-4 ani cand cautam un magazin de unde sa imi cumpar niste papuci de trail. Dupa o cercetare pe net am gasit ceva in Landau. Am cam strambat din nas caci e o ora de condus pana acolo dar m-am suit intr-o sambata in masina  si am pornit la cumparaturi.

Asa l-am cunoscut pe Christian, un alergator patimas, proprietarul magazinului. De aici mi-am luat primii speedcross 3 si am primit primele informatii despre alergari organizate in regiune. Cu timpul s-a cristalizat o trupa numeroasa de alergatori care se intalnesc regulat si organizeza intalniri si alergari in regiune. Treaba s-a dezvoltat atat de mult incat s-a format si echipa Landau Running Company. Lumea alearga in acelasi echipament si sub numele asta la toate concursurile.
In principiu e o super-treaba, venita de peste ocean tocmai din San Francisco. In lumea internetului si a portalelor de comparat preturi nu prea te mai poti mentine ca magazin decat cu astfel de idei. Pe scurt: comunitate, evenimente, echipa. Magazinul e bine dotat, lumea e ok, intalnirile organizate la fel, toata lumea profita de actiunile astea iar trailrunning-ul creste.

De data asta a fost organizata o actiune impreuna cu revista Trail. O alergare de grup de vre 15km urmata de o seara frumoasa la vin fiert si privit filme despre trailrunning. Denis, omul cu organizarea ne-a facut si o seara culturala citindu-ne o parte din scrierile lui despre alergarea montana. Actiunea a fost sposorizata de Salomon iar alergatorii au putut proba mai multe modele de papuci.
A fost o zi reusita la finalul careia mi-am achizitionat si eu echipamentul echipei urmand ca de acum inainte sa particip pe la concursurile la care ajung pentru Landau Running Company. Pentru mine e o mare cinste sa fac parte din echipa si mai ales un mare castig pe partea de motivatie.  Aici e lume care alearga ultra de multa vreme cu foarte multa experienta de la care e numai de invatat. Se adauga si evenimentele echipei care te fac sa iesi la miscare si sa arunci leneveala la gunoi.

Motivatia a fost asa de mare incat a doua zi dis de dimineata am mai iesit la o tura in padurea din Neckargemünd.  Am tras o tura singur de 10km, imediat dupa rasarit, printre ceturi, roua si primele raze ale soarelui. Imi pica destul de greu alergarile astea foarte de dimineata dar din cand in cand sunt o adevarata bucurie. Potecile sunt goale, vezi aproape de fiecare data animale in padure iar la finalul alergarii ai inca intreaga zi la dispozitie... eu zic ca-i bine.

Tschüss!