22 noiembrie 2014

Bicicleala

Inceputul lui noiembrie am lasat-o mai moale cu alergatul. Se pare ca m-am fortat un pic la PfalzTrail si s-a intamplat ceva prin interiorul piciorului drept care imi zice sa ma potolesc o perioada. La inceput am avut niste mici dureri, se pare ca lucrurile incep sa se indrepte.
Bicicleta mea: Canyon Nerve AL 7.0 / Model 2014
Intre timp a venit si finalul de toamna sau un inceput anemic de iarna. Vremea se anunta destul de stabila si am reusit sa fac cateva iesiri de bicicleta si chiar sa alerg un pic. Speram ca avem o iarna blanda la fel ca si anul trecut.


Impreuna cu Mihai si Sebi am cumparat o camera GoPro care mi-a adus un plus de motivatie. Am invatat sa manevrez cat de cat si dracovenia asta si mi-am petrecut doua sambete pe bicicleta.

La prima tura nu prea am reusit sa fac cine stie ce filmare caci unealta nu a tinut cu mine. Bateria s-a terminat chiar inainte sa inceapa partea cea mai faina aturei: coborarea. Camera am montat-o pe ghidon. Ghidonul nu este chiar cel mai fericit loc, exista trepidatii si calitatea imaginii are de suferit. Am selectat totusi cateva imagini, pentru o vizualizare mai buna selectati din rotita din dreapta o rezolutie mai mare:
A doua tura a fost un pic mai scurta si m-am concentrat mai ales pe bucatile cele mai faine de poteca de prin jurul casei. M-am dat ceva mai aprig cu urcari abrupte pe forestiere si coborari pe poteci cat mai stramte.

Filmul asta al doilea imi place mai mult, cu toate ca am pus camera mult prea in jos. O idee mai in sus ar fi fost ideal. Dar asa ma prind pana la urma si cum functioneaza GoPro-ul. De data asta am pus camera pe casca. Arata mult mai bine ca pe ghidon si trepidatiile sunt mai putine. Se cam uita lumea ciudat la tine dar sunt si momente amuzante.

Intre timp m-am obisnuit cu bicicleta cea noua. Nu imi mai pare atat de mare si incep sa ma simt foarte bine pe coborari. Chiar am reusit sa cobor niste portiuni pe care in vara aveam emotii. Am mai echizitionat si niste echipament mai calduros caci vreau sa ies si in iarna la cate o tura.

Salutari din Odenwald!