18 aprilie 2010

O tura scurta

Azi am iesit un pic la aer. Vremea a fost foarte faina, aproape 25 de grade, fara pic de nor pe cer. Am fi facut noi o tura mai lunga cu bicla dar din pacate a trebuit mers la munca vreo cateva ore dupa-masa. Asa ca ne multumim si cu o plimbare scurta de cateva ore prin marginea Odenwald-ului.

Pentru ca a sosit si aparatul GPS am zis sa facem niste teste sa ne obisnuim cu noua jucarie pentru turele viitoare. Prima impresie e pozitiva, scula e super faina si incet, incet incepem sa ne prindem de cum functioneaza.
OK! zis si facut, ne luam talpasita la orele pranzului si pornim spre ruina cetatii Schauenburg unde ajungem dupa un urcus prelung.
Podul e aproape gata
Aici o grupa de entuziasti lucreaza de ani buni  la restaurarea "burgului", chiar acum sunt pe puntul de a finaliza un pod de acces in cetate. Intreaga actiune e organizata din initiativa propriie in timpul liber si pe banii fiecaruia, respecte!
Scuba si cetatea
Dam o tura prin cetatuie, multa lume ca de... e duminica, apoi pornim prin padure in cautarea unei poteci spre sat. O dovedim repede, coboram agale prin padure apoi printr-o podgorie, pana ajungem din nou in Dossenheim.
Floricele pe campii
Greu cu tehnica
Kunst baby!
Papadie cat vezi cu ochii
Plimbarea a fost draguta pe o vreme superba, asa ca ne-am intors multumiti acasa apucandu-ne de citit acum despre track-uri, waypoint-uri, harti topo digitale si cate si mai cate...
Hai noroc si la mai mult spor(t)!