15 iulie 2009

Cu bike-ul in Odenwald

Loc: Odenwald
Timp: 3,5 ore
Distanta: ?? sa fi fost vreo 20 km

Participanti: eu :)
Am plecat din Dossenheim pe traseul marcat cu B asa cum se vede aici. Traseul asta urca la ruina Schauenburg din Dossenheim. Nu am cotit spre ruina ci am luat-o pe drumul forestier drept inainte pe traseul DO1 si DO2 care duc spre Weißer Stein.
Sunt o gramada de drumuri forestiere, destul de abrupte cea ce a facut ca o mare parte din urcare sa imping bicicleta. Diferenta de nivel e de vreo 350m.
In apropiere de Dossenheim.
Aproape de Weißer Stein.
Aici am facut o pauza de orientare cu multa apa :)
Bicicleta, rucsacul si harta... nu am reusit sa ma prind exact unde sunt :)
Aici am bagat un "Apfelsaftschorle" ca imi era tarrrrrrre sete.
Am coborat ca un bezmetic pana la Thingstätte, unde am mai facut un popas pentru poze. Am mers super repede, la un moment mi-a sarit noroi in ochi si m-am dezechilibrat dar nu s-a intamplat nimic... concluzie: imi trebuiesc ochelari.

Castelul din sa.

De aici am inceput sa cobor abrupt spre oras. Au fost si cateva trepte unde a trebuit sa iau bicicleta in spate, dar merge. Noroc ca nu a fost weekend ca ar fi trebuit sa feresc un milion de turisti pe coborare.

In final am ajuns pe Philosophenweg unde am rugat un nene sa imi faca o poza. De aici am coborat abrupt in oras si am luat-o spre Dossenheim. Ajuns aproape de casa nu am mai rezistat tentatiei si mi-am luat o ciocolata... hmmm cu o cola zero... YEEEEAAA!!!
"Mancarea campionilor"

cam asta a fost tura de azi... sper la vreme buna saptamana viitoare.