31 iulie 2008

Croatia 2008

Am plecat spre Croatia impreuna cu familia de bulgari :) Am mers pe directia Passau, Graz, Maribor, Zagreb, Parcul National Plitvice, 1030 de km.

Ajunsi la Plitvice am mers sa ne cazam la Pensiunea Knezevic, "cea mai tare din Europa"
Dimineata am facut jonctiunea cu parintii si am pornit la potecareala prin parcul national. Traseul cel mai lung dureaza vreo 9 ore dar "face toti banii".Ziua urmatoare am plecat spre mare, de la Plitvice la Makarska vreo 330km pe niste drumuri de vis

Am fotografiat prin diverse localitati urme lasate de razboi, in general Croatia arata ca si cum acolo nu ar fi fost vreun razboi vreodata :)))Am ajuns si la Makarska, aici am tras vreo 5 ore de studiere a locatiei unde urma sa petrecem urmatoarea saptamana.

Ne-am cazat la Pensiunea Mlinice, foarte tare, la indrumarea familiei Filip :)
Aici era in spatele casei
Asta era privelistea de pe balcon

Iar aici terasa si restaurantul
Intr-o zi am dat si o tura la Parcul National Krka, unde am facut si o baie printre cascade caci aici era voie :)Aproape o saptamana ne-am ocupat de plaja si baie in Adriatica


Seara se incingeau potoalele si voia buna :))


Timpul a trecut repede si ne-am trezit ca trebuie sa plecam inapoi spre Germania.Am bagat 1300 de km spre Heidelberg unde asteptam cu drag urmatoarea actiune in Mediterana :)))